Browsing: акциза

Скопје, 28 април 2020 Македонските граѓани се сочуваат со најсериозната криза од осамостојувањето, дури 78% од работниците во земјава се…

– Асоцијацијата на здруженија на работодавачи на превозните трговски друштва во државава Макам-транс за денеска напладне најави протест со барање…

Скопје, 23 прил 2020 Зголемувањето на акцизата на горивата за три денари за време на вонредната состојба и седум месеци…

Скопје, 22 април 2020 Владата на Република Северна Македонија, согласно претходно направените анализи на Министерството за финансии и Царинската управа…