Browsing: американци

Само 0,01 процент од Американците биле повторно инфицирани по целосна имунизација против Ковид-19 во периодот јануари-април. Според американскиот Центар за…

Речиси осум милиони Американци „влегоа во сиромаштија од мај”, според студија на Универзитетот Колумбија, објавена од Њујорк Тајмс. Истражувачите откриле…