Browsing: анализа

Во просториите на Институтот за социолошки и политичко-правни истражувања, Независниот академски синдикат (НАкС) денеска ќе одржи презентација на анализите за…

Министерот за здравство Венко Филипче изјави дека денеска или утре треба да завршат ДНК анализите на починатите во автобуската несреќа…

Фондот за иновации и технолошки развој (ФИТР) денеска ќе ја презентира анализата на апликантите од јавниот повик „Кофинансирани грантови за…