Browsing: анкета

Руската инвазија врз Украина доведе до значителна промена во европското јавно мислење, бидејќи двојно повеќе Европејци, речиси две третини од…

Речиси 65 отсто од граѓаните сметаат дека Ковид-19 е креиран во лабораторија за да се контролираат луѓето, а 44 отсто…