Browsing: Анѓушев

Енергетската заедница во последниот редовен извештај објавен денеска го нотираша напредокот во имплементација на реформите во енергетскиот сектор во Република…

Државната комисија за спречување корупција на денешната 24 седница со четири гласа „за“ и два „против” донесе одлука за поднесување…

Почесните конзули преку својата економска дипломатија може да помогнат во привлекување кредибилни инвеститори во обновливи извори на енергија, фотоволтаици, гасоводна…

Вицепремиерот Кочо Анѓушев денеска истакна дека наскоро ќе се најде конечно решение за оданочување на каматите на депозитите и за…

Република Македонија и Народна Република Кина имаат воспоставена добра соработка и можности таа да се прошири, констатираа на денешната средба…