Browsing: ахв

Агенцијата за храна и ветеринарство досега нема добиено пријава дека на македонскиот пазар се пласирани небезбедни минерални води и газирани…

Ветеринарната комора на Република Северна Македонија денеска во Домот на хуманитарни организации „Даре Џамбаз“ во Скопје ќе го одржи своето…

Пропусти во поглед на почитување на препораките за заштита од корона вирусот, како и недоследности во однос на општите хигиенски…

Агенцијата за национална безбедност треба да ги провери сите лица кои од Република Северна Македонија во последните 14 дена го…