Tag: Ајпад

Дете го заклучило Ајпадот на татко му до 2067 година

Њујорчанецот Еван Оснис на Твитер побара помош, откако неговиот тригодишен син му го заклучил мобилниот телефон до 2067 година.„Ова изгледа лажно, но сепак, ова...

„Ајфон“ ќе препознава лица?

Компанијата Ејпл на новите модели особено внимание ќе посвети на сигурноста, односно на посигурен начин на отклучување на телефонот, како и на купувањето преку...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот