Browsing: бајрам

Претседателот Стево Пендаровски, по повод големиот муслимански празник Рамазан бајрам, упати честитка до граѓаните од исламска вероисповед во Македонија и…

Премиерот на Република Македонија, Зоран Заев, по повод празникот Курбан Бајрам денеска присуствуваше на утринската молитва, Бајрам намаз, во Мустафа-пашината…