Browsing: Бања Лука

ПЛАТФОРМАТА НА ЗАПАДЕН БАЛКАН ЗА ЗАСТАПУВАЊЕ НА МЕДИУМИТЕ И НОВИНАРСКАТА БЕЗБЕДНОСТ, која застапува околу 7800 членови, остро ги осудува…