Tag: бонуси

„Но пасаран“: И во Регулаторната се делеле бонуси

Членови на граѓанското здружение „Но пасаран“ денес ги обвинија луѓето од Регулаторната комисија за енергетика дека и тие, како оние од Државната изборна комисија,...

Короната ќе ја сотреме, ама корупцијата – јок

Иако од најважните меѓународни адреси, во неофицијална, а богами и во официјална форма, на Македонија и стигнуваат бројни предупредувања дека мора поодлучно да се...

Избор на уредникот