Tag: боснаи херцеговина

Министерството за одбрана изразило интерес да биде вклучено во антикорупцискиот индекс...

Министерството за одбрана изразило интерес да биде вклучено во антикорупцискиот индекс на Транспаренси Интернешнал (ТИ) – одбрана и безбедност, преку кој се вршат проценки...

Короната ќе ја сотреме, ама корупцијата – јок

Иако од најважните меѓународни адреси, во неофицијална, а богами и во официјална форма, на Македонија и стигнуваат бројни предупредувања дека мора поодлучно да се...

Избор на уредникот