Tag: брзо возење

220 санкционирани возачи во Скопје: 92 за брзо возење

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден  продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот.На територија на град Скопје изречени се...

286 санкции за брзо возење

Во текот на вчерашниот ден Министерството за внатрешни работи спроведе засилена акциска контрола на територијата на Република Северна Македонија за санкционирање на возила кои...

Изречени 216 санкции за брзо возење

Во текот на вчерашниот ден Министерството за внатрешни работи спроведе засилена акциска контрола на територијата на Република Северна Македонија за санкционирање на возила кои...

196 санкции во Скопје, 64 за брзо возење

Полицијата во текот на вчерашниот ден продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот.На територија на град Скопје изречени се вкупно 196 мерки,...

Полицијата со засилена акциска контрола: 474 санкции за брзо возење, 74...

Во текот на вчерашниот ден Министерството за внатрешни работи спроведе зајакната акциска контрола на територијата на Република Северна Македонија за санкционирање на возила кои...

Во Скопје изречени се вкупно 161 мерка, 30 за брзо возење

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот.На територија на град Скопје изречени се...

Санкционирани 158 возачи во Скопје, 67 за брзо возење

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден (25.11.2021) продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот.На територијата на град Скопје изречени...

Изречени 663 санкции за брзо возење

Во текот на вчерашниот ден Министерството за внатрешни работи спроведе зајакната акциска контрола на територијата на Република Северна Македонија за санкционирање на возила кои...

Вчера санкционирани 154 возачи во Скопје, 65 за брзо возење

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот.На територијата на град Скопје изречени се...

Санкционирани 166 возачи во Скопје, 31 за брзо возење

Министерството за внатрешни работи во текот на вчерашниот ден продолжи со засилените акциски контроли во областа на сообраќајот.На територијата на град Скопје изречени се...

Короната ќе ја сотреме, ама корупцијата – јок

Иако од најважните меѓународни адреси, во неофицијална, а богами и во официјална форма, на Македонија и стигнуваат бројни предупредувања дека мора поодлучно да се...

Избор на уредникот