Tag: Вејси Кајнак

Во Измир бил планиран голем напад

Заменикот на турскиот премиер Вејси Кајнак рече дека во Измир бил планиран многу поголем напад, врз основа на оружјето кое е пронајдено на местото...

Короната ќе ја сотреме, ама корупцијата – јок

Иако од најважните меѓународни адреси, во неофицијална, а богами и во официјална форма, на Македонија и стигнуваат бројни предупредувања дека мора поодлучно да се...

Избор на уредникот