Browsing: доверба

„Довербата која Владата ја стекна кај компаниите кои масовно присуствуваа на настанот „МК Економија – Довербата расте”, говори дека сме…

Во Северна Македонија, повеќе од каде било во регионот, граѓаните имаат доверба во централната банка како институција којашто овозможува финансиска…