Browsing: европејци

Околу 90 отсто од жителите на ЕУ изразуваат задоволство од начинот на живот во нивните градови, покажуваат резултатите од Извештајот…

Руската инвазија врз Украина доведе до значителна промена во европското јавно мислење, бидејќи двојно повеќе Европејци, речиси две третини од…