Tag: „Ени Јуниор“

Бродвејскиот мјузикл „Ени Јуниор“ во Филхармонија

Мјузиклот „Ени Јуниор“, кој првпат беше изведен на сцената на Бродвеј во 1977 година, денеска ќе биде одигран во Филхармонијата во преработка на македонски...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот