Browsing: инстаграм

Прекумерната употреба на „Фејсбук“, „Инстаграм“, „Тикток“ или „X“ може да биде причинител на недоволен сон, депресија, стрес и анксиозност, предупредуваат…

„Мета“ пред два дена објави дека од ноември ќе понуди платени претплати за Европејците за да можат да користат Фејсбук…

Италијанскиот регулатор за пазарна конкуренција соопшти дека покренал истрага против сопственикот на Фејсбук, „Мета“, тврдејќи дека во преговорите со друштвата…