Browsing: казна

Државното обвинителство во западниот германски град Гисен денеска покрена обвинение против 98-годишен поранешен чувар во концентрациониот логор Заксенхаузен. „Обвинетиот се…

Трансродов(а) педофил(ка) беше поштеден(а) од затвор бидејќи дискусиите за тоа дали треба да биде сместен(а) во машки или женски затвор…