Browsing: МОФ

Младинскиот образовен форум (МОФ) изрази загриженост за процесот на спроведување на државната матура во време на пандемијата, и испрати апел…

Младински образовен форум со ученици од девет училишта од пет града реализираше анализа за нивните искуства од далечинското учење со…