Browsing: норвешка

Делови од северозападна Европа се соочија вчера со последиците од најновата во серијата атлантски бури што донесоа дожд или снег…

Владата на Руската Федерација ја стави денеска Норвешка во списокот на земји кои вршат непријателски дејствија против руските дипломатско-конзуларни претставништва.…