Browsing: средношколци

– Од Сојузот на средношколци денеска соопштија дека Владата не го пригатила нивното најважно барање, учебната година да започне со…

Премиерот Оливер Спасовски, вицепремиерката за економски прашања, Мила Царовска, министрите за образование и за здравство, Арбер Адеми и Венко Филипче,…

Министерството за образование и наука го објави повикот за аплицирање за еднократна финансискa поддршка од 3.000 денари за купување училиштен…