Browsing: техничка

На крајот на идната недела, согласно законските рокови, ќе се одвива процедурата за избор на техничката влада, изјави премиерот Димитар…

Средбата за усогласувањето на датумот за одржување на претседателските и парламентарните изборите во рамки на уставните и законски рокови, функционирањето…