Browsing: тик ток

Прекумерната употреба на „Фејсбук“, „Инстаграм“, „Тикток“ или „X“ може да биде причинител на недоволен сон, депресија, стрес и анксиозност, предупредуваат…

Американската администрација се закани дека ќе го забрани TикТок во САД доколку кинеските сопственици на оваа социјална мрежа не го…