Tag: Хосе

Британски медиуми: Војската го спречуваше влегувањето во авион на сите кои...

Британските туристи кои се најдоа во неволја на карипскиот остров Свети Мартин кој го погоди ураганот Ирма, холандските војници одбиле да ги примат во...

Ирма помина, стигнува ураганот Хосе, а и Катја се заканува

Максимална метео тревога, виолетова, издадена е повторно на карипските острови Свети Мартин и Свети Вартоломеј овој пат поради доаѓањето на ураганот Хосе, бура од...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот