Tag: хуманитарна кацијаа

Хуманитарна акција за помош на семејства од социјален ризик во Делчево

– Во Делчево успешно реализирана хуманитарна акција по повод Светскиот ден на гладта. Активноста се реализираше во организација на делчевската деветолетка „Св.Климент Охридски” од...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот