Tag: Хурија

Во Алепо повторно се игра и гледа фудбал

Првиот фудбалски натпревар во сирискиот град кој е зафатен со војната одиграна е после пет години на стадион, пред публикаФудбалот се врати во Алепо....

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот