Tag: Хут

Иран тестираше торпедо со голема брзина

Иран тестираше многу брзо торпедо „Хут“ во близина на Ормунскиот премин, соопштија три лица високопозиционирани во Министерството одбраната на таа земја, но не наведуваат...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот