Tag: Цаноски

Д-р Никола Груевски ќе предава на ФОН за „рушење домашни инвестиции“

Газдата на ФОН, Сефер Цаноски, вели дека ќе отвори ново професорско место на својот универзитет, наменето за квалификации какви што поседува новиот доктор на...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот