Tag: цречево

Невремето во Скопје поплави куќи во Црешево и Стајковци

Обилните дождови во Скопје поплавија неколку објекти во скопските села Црешево и Стјаковци.Од бригадата за противпожарна заштита на град Скопје, информираат дека по невремето...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот