Tag: Шамгај

Пекинг на чекор до карантин

Милиони луѓе во Пекинг денеска останаа дома додека кинескиот главен град се обидува да го спречи ширењето на Ковид-19 со сè построги ограничувања на...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот