Tag: Џуди Бишоп

Австралија нема да ги пушта педофилите да патуваат во странство

Австралиската влада планира на осудените лица за педофилија да им забрани да патуваат надвор од земјата, а тоа се смета за прв таков чекор...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот