Tag: „1 од 5 милиони“

Протест „1 од 5 милиони“-Туркања на демонстрантите и обезбедувањето пред Предсетателството...

Синоќа во Белград се одржа 36-ти по ред протест на граѓаните „1 од 5 милини“, на кој на крајот на протестот, пред Претседателството кое...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот