Tag: nomadland

Филмот „Nomadland“ со четири БАФТА награди

Американската драма „Земја на бескуќници“ (Nomadland), која следи група луѓе кои решиле да живеат во комбе, е големиот победник на БАФТА наградите што беа...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот