Tag: Year in Review

Не наседнувајте на лажниот „преглед на годината“ на Фејсбук

Видео прегледот на годината што е на изминување на најголемата социјална мрежа на светот може да биде забавен, но треба да знаете дека само...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот