Browsing: атмосфера

Некои земји и со почетокот на календарската пролет ќе имаат зимски температури, додека други ќе се борат со потенцијално опасни…

Сите ние, а особено, ние мажите, имаме општествена одговорност да создаваме атмосфера во која насилството врз жените е неприфатливо и…