Browsing: бактерија

Смртоносна епидемија на пситакоза, бактериска инфекција позната како папагалска болест, ги погоди жителите на неколку европски земји, објави во вторникот…

Од страна на ЈЗУ Универзитетски стоматолошки клинички центар Свети Пантелејмон – Скопје сме информирани дека нема опасност од зараза со…