Browsing: барање

Поранешниот американски претседател, Доналд Трамп, го поддржа барањето на американските медиуми да се емитуваат во живо рочиштата во федералниот случај…

Повеќе од половина милион корисници на Интернет од Кина потпишаа отворено писмо до Светската здравствена организација (СЗО) во кое бараат…