Tag: Вангелина Маркудова

Уставниот суд рапсрава за Законот за електронски комуникации

Уставниот суд денеска расправа за уставноста и законитоста на членот 175 од законот за електронски комуникации кој се однесува на обврските на телекомуникациските оператори...

Короната ќе ја сотреме, ама корупцијата – јок

Иако од најважните меѓународни адреси, во неофицијална, а богами и во официјална форма, на Македонија и стигнуваат бројни предупредувања дека мора поодлучно да се...

Избор на уредникот