Browsing: младинци

Скопскиот Шаховски клуб Алкалоид имаше успешен настап на традиционалниот Меѓународен турнир во српскиот град Крагуевац на кој триумфираше Дино Табаковски,…

Директорот на Агенцијата за млади и спорт (АМС), Дарко Каевски, претседателот на Ракометната федерација на Македонија (РФМ), Живко Муакетов, заедно…