Browsing: можности

„Во овие економски турбулентни години, според Светска банка, дигиталната економија учествуваше со околу 15% во глобалниот Бруто домашен производ (БДП),…

Заменик-претседателот на Владата на Република Северна Македонија задолжен за економски прашања, координација на економските ресори и инвестиции, Фатмир Битиќи во…