Browsing: МФ

По усвојувањето на ребалансот, во најкраток рок ќе почне имплементацијата на новите антикризни мерки кои ќе бидат таргетирани, најавуваат од…

Средства за еднократен надомест за сите медецински лица и помошен персонал во болниците кои ги третираат заболените од Ковид, како…

„Република Северна Македонија продолжува да расте и во текот на 2019 година движена од растот на потрошувачката и инвестициите“, соопшти…