Browsing: на рм

Владата на Република Македонија го поздравува усвојувањето на Законот за ратификација на Договорот за услови за слободен пристап до пазарот…

Во името на граѓаните и Владата на Република  Македонија оддаваме почит и длабоко сочувство до Владата на Обединето Кралство на…

Микро, малите и средните претпријатија ќе бидат најсилно поддржани преку мерките од Планот за економски раст, истакнаа вицепремиерот Кочо Анѓушев,…