Browsing: опозиција

Конзервативната опозиција во Словенија поднесе предлог за спречување на утрешното гласање на словенечкото Собрание за официјално признавање на државата Палестина.…

Заменик-министерот за локална самоуправа, Зоран Димитровски, кој доаѓа од редовите на Демократскиот сојуз, поднел оставка од функцијата и ја доставил…

Материјалите на кои инсистира опозицијата во врска Информацијата за содржината на предлог-преговарачката рамка, испратена од Владата до законодавниот дом, ќе…

Единството и застапувањето на нашата држава се прави во законодавниот дом, а не со еднострани декларации, истакна вчера премиерот Димитар…