Browsing: поголема

Пендаровски се обрати на Регионалната конференција за род и безбедност – Скопје 2024/ Фото: Кабинет на Претседател. Повеќе истражувања и…

Пропагандата, дезинформациите и евтините квази новинарски приказни промовираат омраза и насилство, создаваат параноја и заговор, ја поткопуваат демократијата и националната…