Browsing: Алијанса

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Талат Џафери, вчера попладне се сретна со помошникот на генералниот секретар на НАТО…

НАТО ги испрати своите први бродови од Северна Америка кон Европа заради најголемите воени вежби во последните неколку децении, пишува…