Browsing: Аризона

Веќе добро натопената Нова Англија се подготвува за повеќе врнежи, а државниот метеоролошки центар предупреди дека на екстремна топлина ќе…

Трет член на американскиот Конгрес ја напушта функцијата поради обвинение за сексуално вознемирување и злоставување. Републиканскиот конгресмен од Аризона Трент…