Browsing: генерал

Сепак е жив!Иако паѓањето во немилост на Кремљ, односно на претседателот на Русија, Владимир Путин, често значи и ликвидација, генералот…

Поранешниот командант на чешката армија, Петр Павел, прозападен кандидат кој ја поддржува помошта за Украина, има голема предност пред поранешниот…