Browsing: митинг

Годишнината од руската инвазија на Украина е можност за прослава, барем за руските власти, кои денеска подготвуваат голем хепенинг, поточно…

Кампањата за шестите претседателски избори денеска продолжува со претставување на програмите на тројцата кандидати. Кандидатот за претседател од СДСМ и…