Tag: штип

Разрешени директори од болниците во Штип и Тетово

Одредени нерегулароности во работењето, неетичко однесување на дел од вработените и хигиена која е на незадоволително ниво, се воочени по извршената инспекција во Клиничката...

ИНТЕРВЈУ ЗА ПРЕС 24: Претходната Влада знаела за проблемите со новите...

Недостатоците на автопатските делници и проблемите со кои се соочуваме не можат да се решат од денеска за утре. За сите тие проблеми знаела...

Нападната екипа на Телевизија 24

Екипата на Телевизија 24 беше нападната во Штип вршејќи ја својата професионална должност.Лице кое се претставило дека е обезбедување на Трговскиот центар и пришло...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот